Grondwerken

Grondwerken

De noodzakelijke basis

Grondwerken zijn de noodzakelijke basis voor uw toekomstige projecten, dus zal u zeer delicaat te werk moeten gaan. Wij, van DW-Stones, hebben een ervaren team van professionals die met de hoogste precisie werken. Geschikt voor particulieren, bedrijven of openbare instellingen.

DW-stones is uitgerust met de nieuwste machines en modern apparatuur, ook gaan wij tewerk met de meest geavanceerde laserapparatuur.

Grond aanvoeren, afvoeren en behandelen... wij kunnen dit allemaal voor u realiseren. Vooraf bespreken we uw verwachtingen en behoeften en stellen zo een overzichtelijk stappenplan op dat voldoet aan de checklist.

Tijdens het grondwerk komt de grond vrij of moet de grond (of ander bodemmateriaal) aangevoerd worden. Daarbij speelt onze grondige kennis van milieuwetgeving een belangrijke rol.

U kunt bij ons terecht voor diverse grondwerken: uitgraven van de kelder, putten plaatsen, basis/algemene grondwerken, funderingswerken, ...

Contacteer ons voor al uw soorten grondwerken en wij helpen u graag van A tot Z met onze besproken plannen.

30 jaar ervaring en passie

Hoe gaan we te werk?

Vrijblijvende offerte

Een offerte kan vrijblijvend aangevraagd worden, dit doen we door samen met u naar een oplossing te zoeken.

Overleg met de klant

Bij DW Stones is meedenken met de klanten en vooral denken vanuit de klant onze prioriteit. We zitten vaak met u samen zodat we uw perfecte visie waar kunnen maken.

Kwaliteit afleveren

Door onze 30+ jaren ervaring in klinkerwerken, werken wij met de beste materialen op de markt. Dit verzekert een optimale kwaliteit voor onze klanten.

Voorbeeldprojecten

Op zoek naar inspiratie?

Vraag een
gratis offerte 

+30 jaar expertise

Klanttevredenheid staat op nummer 1

Uitstekende kwaliteit

Telefoon

Dennis: 0467 008 259
Erwin: 0473 99 08 63

Volg ons